Nie wiem skąd ten zachwyt nad tym cieciem Na 1000% Fake, na Red Bull'u w Poznaniu pojawił się Pan w wąsem... Przyjechał jako "Pilot" (czytaj pasażer) żeby pochwalić sie swoimi planami co do Dakaru... żal.pl
kross12, nazywanie Małysza cieciem jest nie na miejscu. To nieliczny polski sportowiec,ktory byl pare lat na topie...
Wyluzuj z takimi osądami...
Albo wejdz na Wielka Krokiew,popatrz w dol a najlepiej skocz i wtedy pogadamy
No coś czuje że to z Małyszem w Dakarze czy gdzieś tam, to będzie jak z Wojciechowską
I szkoda moim zdaniem,żeby się gość na drobne rozmieniał.
Ale pobawić się może
kross12, nazywanie Małysza cieciem jest nie na miejscu. To nieliczny polski sportowiec,ktory byl pare lat na topie...
Wyluzuj z takimi osądami...
Albo wejdz na Wielka Krokiew,popatrz w dol a najlepiej skocz i wtedy pogadamy
Dobra niech będzie majonez :szeroki_usmiech
Sorry ale jak widzę tych wszystkich pikników upajających się małyszem to mi się śmiać chce Jego wąsik i kolczyk urywa suty
Ktoś to może uważać za obciach, inny nie ale fakty są takie że gość może sobie pozwolić i na obciachowy kolczyk i wąsik i może mieć głęboko w d..ie czyjeś uwagi bo osiągnał więcej niż wiekszość z nas razem wzięta
Dobra niech będzie majonez :szeroki_usmiech
Sorry ale jak widzę tych wszystkich pikników upajających się małyszem to mi się śmiać chce Jego wąsik i kolczyk urywa suty
zrób 1/10 tego co on bez tego wasika i kolczyka to będe ci poklony do konca życia walił. najlepiej jest komentowac i jechac po nim ale już cos docenic to ciezko. w sumie zapomniałem że co 2 polak jest mistrzem świata w co 2 dyscyplinie i takimi sukcesami co adam nie ma sie co chwalić. mysle że jak bys stanął na desce z ktorej biora rozbieg ze skoczni mamuciej to bys miał pelne gacie.... a teraz Adam na emeryturze robi co chce spełnia marzenia i chwała mu za to. to na prawde jeden z niewielu wybitnych naszych sportowcow a przy tym jak ze skromny w porownaniu do piłkarzy i chwała mu za to
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
a teraz Adam na emeryturze robi co chce spełnia marzenia i chwała mu za to
Dokladnie, chlopak ma emeryture marzenie dla kazdego faceta, a niektorym zylka malo nie peka Jak dla mnie dla faceta szacun, tyle lat w sporcie byc na topie to ciezko znalezc drugiego sportowca co tak dlugo rowne wystepy ma.
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
adamusiek, mam wrazenie ze w Polsce zyja Polacy i polacy.
Ja tam jak sie komus dobrze wiedzie i ma fajne zycie, ktore chetnie bym skopiowal u siebie to jedyne co mam wieksza motywacje do nauki/ciezkiej pracy aby osiagnac to samo - a gosciowi zwykle zycze jak najlepiej.
Zdaje sobie jednak sprawe, ze sa ludzie, ktorym zylka malo nie peka i wbiliby najchetniej sztyl w plecy
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
można też dodać, że Ci co tak krytykują, nie byliby skłonni na takie wyrzeczenia, żeby coś takiego osiągnąć
najlepiej to mieć wszystko i nic przy tym się nie narobić
Dla mnie typ który robi tyle hałasu że jedzie na Dakar i przyjeżdża pochwalić się tym na fotelu pasażera to cieć
Poza tym całe te skoki to tak głupi sport, skończył się Małysz i skończyły się skoki, bo 90% kibiców tego "sportu" to pikniki i polonusy
to napisał zazdrosny polak któremu pęka żyłka :szeroki_usmiech
dojdz do tego że pojedziesz w dakarze i bedziesz sie mogł tym chwalić jadąc na meijscu pasażera
ciekaw jestem co ty takiego w zyciu osiągnołeś ze krytykujesz chyba najbardziej znanego Polskiego sportowca na świecie.
mówisz że glupi sport wiec chcialbym zobaczyć twoja minę i pełne gacie jak by cie puścili z rozbiegu na skoczni ciekawe czy w tedy byś był taki mądry... ah szkoda gadać mały człowieku...
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
kross12, jesteś pijany czy po prostu niemądry ????
Zamieszczone przez kross12
Dla mnie typ który robi tyle hałasu że jedzie na Dakar i przyjeżdża pochwalić się tym na fotelu pasażera to cieć
Aha jeszcze baaardzo podatny na manipulacje To nie Małysz robi hałas koło siebie tylko ... media robia hałas wokól Małysza. Czujesz róznicę ???
Poza tym całe te skoki to tak głupi sport
Jak płytkim trzeba być aby wyrażac takie opinie ??!!! Chłopie ile ty masz lat - widzę ż fizycznie 24 ale twoje zachowanie wskazuje na góra 6 - mamo to jest głupie bo mi się nie podoba. To że cos sie tobie nie podoba nie oznacza, że jest głupie. Bo może jesteś 1 na 100 osób które tak uwazają
skończył się Małysz i skończyły się skoki, bo 90% kibiców tego "sportu" to pikniki i polonusy
Nie oceniaj wszystkim według siebie jestem kibicem skoków narciarskich od 1990 r. i jakos nie zauwazyłem aby np. na lenich konkurasach, pomimo nieobecności Adama, frekwencja była mniejsza. Pozatym co taki laik jak ty moze wiedziec o frekwencji w skokach narciarskich no i niby kiedy sie tego dowiedziałes skoro ... sezon zimowy się jeszcze nie zaczął.
to napisał zazdrosny polak któremu pęka żyłka
Żyłka to mało powiedziane Ty po prostu kipisz nienawiścią z zazdrości - typowo polskie zachowanie.
Komentarz